Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

SCHERM + CAMERA XY-1650

SCHERM + CAMERA XY-1650

Nieuw product

Berichtinformatie aan het einde van de beschrijving

Deze achteruitrijcamera kan eenvoudig op de achterkant van uw voertuig worden gemonteerd voor een groothoekweergave en een helder, kristalachtig beeld. Bescherm uzelf en uw passagiers met deze camera

Meer details

Meer informatie

Deze achteruitrijcamera kan eenvoudig op de achterkant van uw voertuig worden gemonteerd voor een groothoekweergave en een helder, kristalachtig beeld. Bescherm uzelf en uw passagiers met deze camera.

Dit apparaat is geschikt voor platen van de Europese Unie (520 x 120 mm) en biedt alles wat u nodig heeft om uw delicate manoeuvres, slots en anderen veilig te maken. Het wordt bevestigd onder de nummerplaat van uw auto en is perfect verzegeld om de ontberingen van het weer te weerstaan.

De RCA-aansluiting kan de camera aansluiten op uw dvd-speler of GPS navigator, LCD-monitor, etc. om een ​​brede kijkhoek van 170 graden en een resolutie van 720 x 576. Niets zal ontsnappen aan wat er achter je. En eindigde torticollis, het beeld is recht voor je. Het vermogen wordt geleverd door de achterlichten in een zodanige toestand dat wanneer je achteruitversnelling in te schakelen, wordt het scherm onmiddellijk aan u de visie die u nodig hebt. De monitor geeft de geschatte afstand van een mogelijk obstakel weer.
features

Hoofdfunctie: kentekencamera
Beeldsensor: 1/4 "CCD APTIANA MT9V136
Waterdicht: Ja, IP68
Gezichtshoek: 170 °
Tv-systeem: PAL
Minimale belichting: 0.1Lux
Nachtzicht: 4 IR
IR-lens: f = 5,9 mm / F = 1,8
Nachtzicht Bereik: 3m
Pixels: 720x576
Resolutie: 480 tv-lijnen
Verbinding: RCA
Bedrijfstemperatuur: -20 ~ 70
Stroomvoorziening: DC12V
afmetingen:
     
- Plaat: 545 x 145 x 23 mm (L x B x D)
     
- AV-kabellengte: ~ 6M


Inhoud van de verpakking

1 x 4,3 inch scherm
1 x U.E achteruitrijcameraplaat
1 x handleiding in het Engels

Downloaden